Zapraszamy do spędzenia Wielkanocy w wyjątkowej atmosferze naszego hotelu. Oferujemy świąteczny catering – zarówno indywidualny, jak i dla firm, przygotowany z najwyższej jakości składników.
Organizujemy spotkania wielkanocne – rodzinne i firmowe, w eleganckich wnętrzach, z dbałością o każdy detal.
W świąteczny poranek zapraszamy na uroczyste śniadanie wielkanocne oraz na wykwintne obiady wielkanocne, pełne tradycyjnych smaków w nowoczesnym wydaniu.
Spraw, by tegoroczna Wielkanoc była pełna radości i spokoju – my zajmiemy się resztą!
* ŚNIADANIE WIELKANOCNE *
BUFET CIEPŁY
- Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
- Jajka po benedyktyńsku
- Jajka sadzone ze szpinakiem i grzybami
- Angielskie muffiny z jajkiem i łososiem
- Kiełbaski śniadaniowe, paróweczki
- Biała kiełbasa z duszoną cebulką
- Biała kiełbasa z sosem chrzanowym
- Naleśniki z nadzieniem z twarożku
- Gofry z konfiturą
- Pankejki z syropem klonowym
BUFET ZIMNY
- Jaja po szkocku z sosem tatarskim
- Pieczone mięsa
- Domowe pasztety
- Galantyna drobiowa
- Tradycyjne wędliny
- Wędzone ryby
- Jaja z szynką w galarecie
- Tymbaliki mięsne
- Schab dojrzewający
- Szynka z remuladą
- Śledzie w oleju
- Śledzie w sosie chrzanowym z koperkiem
- Gravelax z jogurtowym sosem i kaparami
- Nadziewane jaja: pastą szynkową, pastą tuńczykową, pastą grzybową, pastą szczypiorkową, suszonymi pomidorami, po polsku
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka brokułowa
- Sałatka wiosenna
- Sałatka nicejska
- Pasty wegańskie i wegetariańskie
- Świeże warzywa
- Pikle
- Kiszonki
- Wybór sałat
- Sosy i dresingi
- Wybór pieczywa
- Dżemy, miody i kremy do pieczywa
- Deski serów
BUFET SŁODKI
- Jogurty z granolą
- Chia z musem owocowym
- Mini desery
- Mazurki wielkanocne
- Pascha
- Baby wielkanocne
- Sernik
- Torcik migdalowy
- Torcik czekoladowy
- Owoce
- Kawa, herbata, woda
Na Śniadanie Wielkanocne zapraszamy 20 kwietnia w godz. 7:00 - 12:00.
Na życzenie przygotujemy dla Ciebie rodzinny stół – tematycznie ozdobiony, na wskazaną liczbę osób - prosimy o taką rezerwację wraz z informacją do 15 kwietnia.
Dla Gości korzystających z wielkanocnego śniadania parking podziemny gratis.
Najmłodszych gości zapraszamy do wspólnej zabawy - szukanie ukrytych prezentów!
Cena: 110 zł/ os.
Dzieci do 3 lat: bezpłatnie
Dzieci w wieku 3-8 lat: 55 zł/ os.
Rezerwacje do 13.04.2025 przyjmuje:
Agnieszka Jakubiak | Kierownik restauracji | +48 516 095 653 | ajakubiak@archehotelpulawska.pl
* OBIAD WIELKANOCNY *
ZUPY DO WYBORU
- Żurek z jajkiem
- Krem chrzanowy z chipsami z topinambura i ziołową oliwą
- Rosół z kaczki z warzywami i mięsnymi pierożkami
DANIE GŁÓWNE DO WYBORU
- Zrazy wieprzowe z kluskami ślaskimi i modrą kapustą
- Sztuka mięsa w sosie chrzanowym z puree ziemniaczanym i kolorowymi marchewkami
- Pstrąg łososiowy z ziemniaczkami francuskimi, smażonymi grzybkami, musem z zielonego groszku i sosem buerre blanc
- Gołąbki nadziewane ziemniakami i wędzonym twarogiem z pieczonymi warzywami, szpinakiem i kremowym sosem
DESERY
- Ciasta domowe
- Mini desery
- Mazurki wielkanocne
- Muffiny
- Kawa, herbata, woda
Na Obiad Wielkanocny zapraszamy 20 i 21 kwietnia w godz. 14:00 - 17:00.
Zapraszamy do rezerwacji bufetu zimnego w cenie 65 zł za osobę w ramach poszerzenia oferty Obiadu Wielkanocnego.
Na życzenie przygotujemy dla Ciebie rodzinny stół – tematycznie ozdobiony, na wskazaną liczbę osób - prosimy o taką rezerwację wraz z informacją do 15 kwietnia.
Dla Gości korzystających z wielkanocnego obiadu parking podziemny gratis.
Cena: 95 zł/ os.
Dzieci do 3 lat: bezpłatnie
Dzieci w wieku 3-8 lat: 47,50 zł/ os.
Rezerwacje do 13.04.2025 przyjmuje:
Agnieszka Jakubiak | Kierownik restauracji | +48 516 095 653 | ajakubiak@archehotelpulawska.pl
Załączamy poniżej oferty na spotkania wielkanocne – zarówno kameralne, rodzinne, jak i większe firmowe – oraz catering.
Zamówienia Cateringu Indywidualnego do 16.04.2025, do godz. 15:00 przyjmuje:
Agnieszka Jakubiak | Kierownik restauracji | +48 516 095 653 | ajakubiak@archehotelpulawska.pl
Odbiór Cateringu Indywidualnego jest możliwy w terminach:
- 18.04.2025, godz. 13:00-20:00
- 19.04.2025, godz. 10:00-14:00
Spotkania Wielkanocne oraz catering dla firm przyjmują:
Arkadiusz Roś | Kierownik ds. Sprzedaży | +48 533 923 903 | aros@arche.pl
Marta Bachor | Kierownik ds. Kluczowych Klientów | +48 533 039 056 | mbachor@archehotelpulawska.pl
Zamówienia pakujemy w jednorazowe opakowania. Koszt opakowania wynosi 4 zł za sztukę.
Dziękujemy za zrozumienie i życzymy Wesołych Świąt!